ForeningsmeddelseNyheder

Sommerferie foreningsmeddelelse 2018

KÆRA ALLE - FORENINGSMEDDELELSE SOMMER 2018

LÆS FORENINGSMEDDELELSE SOMMER 2018 SOM .PDF

NYT OM FORENINGENS ARBEJDE

Foreningen har for nylig indkøbt forskellige undervisningsmaterialer til skolen i Akwamufie. Til børnehaven er købt forskellige bøger til begynderengelsk samt en del plakater til samme brug.
Eleverne er meget glade for deres nye materiale.
Foreningen har vurderet, at et væsentligt og vigtigt område er at sætte ind i forhold til elevernes engelsk kundskaber.
I en tid hvor verden bliver mindre og kommunikationen på tværs af verdensdelene stiger, er engelsk, som det verdenssprog det nu engang er, et uvurderligt redskab.
Alle materialerne er betalt via foreningens konti og du/I har som medlem være direkte med til at forøge fagligheden hos eleverne.
Derudover er der blevet indkøbt nye engelsk grundbøger til overbygningen i skolen, og igen som det fremgår af billederne er både elever og lærere meget begejstrede.

En af lærerne, Osei Bonsu Hyeaman, skriver følgende på sin facebook profil:

A very big thanks to Friends Of Akwamu Denmark Norway Association for their immerse
contribution towards achieving the best for our future leaders. Mr. Otchere Addo and your group, we are indeed grateful. We promise to put these materials to a good use in order to enhance teaching and learning in Akwamufie Presby Basic School .God bless you.

Oversættelse:

En meget stor tak til foreningen Akwamus venner Danmark - Norge for deres store bidrag til at opnå det bedste for vores fremtidige ledere. Mr. Otchere Addo og din gruppe, vi er meget taknemmelige.
Vi lover at bruge disse materialer dygtigt for at forbedre undervisningen og læring I Akwamufie Presbyritanske Basis Skole. Gud velsigne jer.

BLINDE OG DØVE ELEVER

Også de blinde og de døve elever bliver forsat støttet til deres videre uddannelse og dygtiggørelse. Så alt i alt må man sige at I som medlemmer har været med til at bidrage væsentligt til den fremtidige generations uddannelse og med dette forhåbentligt også til
landets fremtidige muligheder for at blive dygtigere og bedre. Tusinde tak for jeres bidrag og fortæl endelig om vores lille forening til venner og bekendte.

Med disse gode historier fra de varme lande ønskes I alle en god sommer fra foreningens formand Mogens Falk og sekretær Karl Peter Samuelsen Holm.